Share Button

cioranVă ofer în dar un exemplar din cartea „Căderea în timp”, de Emil Cioran (ed. Humanitas, 2008). În plus, câștigătorul va putea alege, în funcție de preferințele sale, și un exemplar dintre următoarele trei titluri:

  1. Rănile memoriei. Nucșoara și rezistența din munți, de Aurora Liiceanu, ed. Polirom, 2003
  2. Cartea rușinilor, de Jean-Pierre Martin, ed. Nemira, 2008
  3. Datoria de a ezita, de B. Elvin, ed. Hasefer, 2003

P1290710

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până marți, 4 noiembrie 2014, ora 22.00, să ne povestiți ce clipă din viața voastră ați dori să o retrăiți.

Încercați, vă rog, să vă încadrați în aproximativ 1000 de caractere. Puteți răspunde pe site la postul legat de acest subiect sau pe Facebook.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact. Răspunsurile care nu conțin un e-mail de contact nu le voi lua în considerare.

Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorul miercuri, 5 noiembrie 2014, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru răspunsurile inspirate și emoționante! Clipele pe care am dori să le retrăim sunt, cu siguranță, pline de semnificație pentru fiecare dintre noi. De această dată, voi oferi cărțile Eleonorei. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button