S-a lansat Audibil.ro

Share Button

Site-ul Audibil.ro vă oferă posibilitatea să încărcaţi sau să descărcaţi fişiere audio care conţin materiale vorbite, recitate sau povestite, cărţi audio, literatură, poezie sau eseu, sau orice alte materiale înregistrate (cu excepţia muzicii).

Site-ul se adresează deopotrivă creatorilor şi consumatorilor de conţinut audio, indiferent că este vorba de audiobookuri de literatură sau cărţi de specialitate, cărţi practice sau motivaţionale, improvizaţie sau umor, scenete, interpretare ori versiuni audio pentru orice tip de material tipărit.

prima-pagina-audibil-upload-creatii-1140x284

Pentru a încărca conținut audio pe site este necesar să îţi faci un cont de membru, indiferent dacă doreşti să îţi uploadezi creaţiile sau doreşti doar să descarci conţinut. După obţinerea statutului de membru al comunităţii Audibil.ro, ai posibilitatea de a încărca sau descărca materiale audio, cu obligaţia respectării Termenilor şi Condiţiilor publicate pe site.

Preţul fişierelor urcate pe site este stabilit de către cel care îl uploadează, acesta având în întregime responsabilitatea pentru conţinutul pe care doreşte să-l vândă. Fiecare membru va beneficia de drepturi de autor în valoare de 30% din valoarea produsului afişat, dar numai în situaţia în care un client va plăti Audibil.ro dreptul de a-l descărca.

Alte detalii găsiți pe Audibil.ro.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *