Biblioteci în aer liber

Share Button

ParculDeCarte2015_banner-720x960pxÎncepând din 14 iulie 2015, până la finalul lunii august, editura Litera transformă câteva parcuri și locuri publice în biblioteci în aer liber.

Anul acesta, editura Litera oferă tuturor împătimiților de lectură posibilitatea de a citi și de a răsfoi peste 100 de titluri din oferta editorială prin intermediul bibliotecilor din Parcul Circului de Stat, Parcul Tineretului, Piața Ovidiu din Constanța. În același timp, se alătură proiectelor culturale din Piața Revoluției (Kulturama) și Parcul Cișmigiu (Copacul cu cărți), unde cititorii pot, de asemenea, să răsfoiască volumele Litera și Litera Mică.

În fiecare parc vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte își doresc. Volumele pe care le veți regăsi în biblioteci fac parte din colecțiile consacrate ale editurii Litera: Bestseller, Premium, Clasici moderni, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro, câștigătoarea premiului Nobel pentru Literatură în anul 2013, Sănătate și nutriție, Disney, Biblioteca pentru toți copiii.

Dacă nu sunteți din București și vă doriți o bibliotecă în parcul din orașul vostru, scrieți un mesaj celor de la editura Litera.

Detalii despre acest proiect, găsiți pe site-ul Litera.ro.

 

Share Button

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *