Nutriția și sănătatea

Share Button

Vă ofer în dar două cărți. Prima prezintă un studiu complex referitor la nutriție, cu implicații asupra dietei și sănătății fizice, iar a doua cuprinde rețete de preparate integrale pe bază de fructe și legume. Este vorba de volumul „Studiul China”, de dr. T. Colin Campbell și Thomas M. Campbell II și, respectiv, „Studiul China. Carte de bucate”, de Leanne Campbell.

P1350083 copy

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până vineri, 14 august 2015, ora 10.00 a.m., să ne dezvăluiți, printr-un comentariu pe blog, ce fel de mâncare vă place cel mai mult, fel de mâncare cu care ați fi în stare să vă hrăniți și o lună și nu v-ați plictisi.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Voi anunța câștigătorul vineri, 14 august 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! De această dată, voi oferi cărțile Marinei. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

10 comments

  1. Chiar mă gândeam să îmi cumpăr studiul China 🙂 Poate am noroc…Cel mai mult îmi plac fructele, in special pepenele verde şi strugurii. Iar dacă ar fi să aleg un fel de mâncare gătit, atunci acela ar fi pilaful de orez cu multe legume…
    Mulţumesc pentru concurs! O zi bună!

  2. As manca o luna întreaga fara sa ma plictisesc mâncare chinezeasca -cu o singura condiție -sa fie facuta de specialisti, eu nu ma pricep deloc..din pacate :(.

  3. Cred că as putea mânca fără să mă plictisesc, orice combinație de fructe, legume cât mai aproape natural.

  4. As manca o luna intreaga salata de rosii cu castraveti, ardei si ceapa, zeama de lamaie si un ulei bun, cu o paine buna si branza telemea 🙂

  5. Raspunsul meu ar fi fost aproape la fel cu al Simonei, legat de mancarea chinezeasca 🙂 Nici eu nu m-as plictisi, deloc, chiar sa mananc mai mult de o luna, daca e facuta bine. Imi place mai ales puiul in caramel, dar si spaghete/orez cu carne si legume, pachetelele de primavara, pui gung bao…

  6. Cel mai mult imi place mancarea gatita de mama! Oricare ar fi ea, are gust fin de dragoste in bucate. Niciodata nu m-as plictisi de ea! De fiecare data, aceeasi mancare are gust diferit, mereu mai rafinat. Din pacate nu o mai am langa mine, sa imi poata gati…

  7. Doresc să câștig aceste două cărți pentru biblioteca Liceului Pedagogic „V. Lupu” Iași . Aș putea să rezist aproape o lună să mănânc mâncare de fasole uscată sau verde, salată de ceapă cu mămăliguță, salată de roșii și fructe de sezon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *