Seninătatea. 25 de povestiri despre echilibrul interior

Share Button

1171_ninja_1Vă ofer în dar un exemplar din cartea „Seninătatea. 25 de povestiri despre echilibrul interior”, de Christophe Andre. Puteți citi câteva fragmente din carte pe PsihoShop.ro.

Fie că o doriți pentru voi, fie că doriți să o oferiți în dar altcuiva, aștept până miercuri, 17 septembrie 2014, ora 20.00, să-mi povestiți despre trei lucruri/ființe/activități etc. care vă înseninează ziua atunci când aveți nevoie și cum reușesc să facă asta.

Încercați, vă rog, să vă încadrați în aproximativ 1000 de caractere. Puteți răspunde pe site la postul legat de acest subiect sau pe Facebook. Fiecare post trebuie să conțină la sfârșit e-mailul de contact. Răspunsurile care nu conțin un e-mail de contact nu le voi lua în considerare.

Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorul joi, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

 

Vă mulțumesc pentru răspunsurile frumoase! Mă bucură mult faptul că toate răspunsurile subliniază importanța prietenilor în viața noastră și importanța comunicării cu alți oameni. De această dată, aleg să dăruiesc cartea Mihaelei Iordan. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

4 comments

  1. De cele mai multe ori, câteva pagini citite și o cană de ceai alungă norii cenușii din suflețelul meu. O plimbare cu bicicleta de asemenea mă ajută să mă destresez, să uit de neplăceri, însă cel mai bine e atunci când vorbesc cu cineva drag despre ce mă doare/ deranjează! 🙂

  2. 1.Fiind studenta la Medicina Dentara ,atunci cand nu ma trezesc cu o stare optimista,pacientii pe care ii gasesti de obicei la un cabinet de practica iti insenineaza ziua.E foarte relaxant sa asculti noi si noi povesti zilnic,de la oameni de toate varstele care ,pe langa asta,iti apreciaza si munca .Nu ai cum sa nu le zambesti oamenilor carora le daruiesti si tu un zambet sanatos.
    2.Mama-oricat de „rea” ar fi ziua pentru mine,daca aud vocea mamei imi trec toate .Cu asta am spus totul 🙂
    3.Cititul-O evadare din lumea reala sufocanta e cea mai rapida si eficienta scapare!

  3. Când vin acasă purtând în suflet povara unor ore de cabinet cu mare consum energetic, mă așteaptă la intrare cei mai altruiști terapeuți, cele trei pisici ale mele.
    Apoi mă așez împreună cu soțul meu la o discuție plăcută în care analizăm întâmplările zilei. După atâtea energii pozitive sunt deja refăcută, astfel că, pot trece la citit o carte profesională, sau la vizionat o emisiune TV despre natură, sau o întâlnire cu prietenii pe Facebook.

  4. Cel mai usor ma relaxez citind aproape orice ; apoi ceva din mediul inconjurator respectiv un tril de pasare sau un oracait de broasca sau o floare distinctiva(de pilda sunt suparata si …ies ,concretizez situatia si ma las furata de cele scrise anterior);al treilea lucru…oamenii,ador oamenii si mai ales copiii pentru o expresie,pentru un zambet,pentru o vorba…am vazut acum oferta dvs de concurs,este tentanta si sper sa ma incadrez in timp. Multumesc oricum,m-am gandit la cele trei chestiuni si tot e un lucru bun…Toate bune!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *