Dă lovitura!

Share Button

da-lovituraEsența mesajului lui Gary Vaynerchuk în cartea „Dă lovitura!”: iubește, trăiește-ți pasiunea și muncește. Secretul oricărui succes stă în sinceritate, față de tine și față de ceilalți.

Când vrei să faci bani, ultimul lucru la care trebuie să te gândești sunt… banii. Resursele tale interioare (cunoștințe, abilități, trăsături de personalitate etc.), resursele din jurul tău (casa în care stai, lucrurile pe care deții deja, grădina ta etc.) și resursele celor din jurul tău (rude, prieteni, cunoștințe etc.) sunt primele pe care trebuie să le cunoști și să le gestionezi eficient. Apoi, obiectivul tău principal nu trebuie să fie obținerea de bani, ci satisfacerea nevoilor celor pentru care produci ceva sau pentru care oferi un serviciu.

Ce te pasionează într-atât încât uiți de tine și orele trec fără să-ți dai seama? Ei bine, orice ar fi, de la ramele de pescuit, grădinărit, dihori, pantofii cu toc sau scrisul de poezii, fă ceea ce genele te-au înzestrat să faci cel mai bine.

Nu-ți ignora instinctele și intuiția, muncește mult și urmărește un scop corect. Cum a făcut asta Gary Vaynerchuk poți afla din cartea lui. Cum ai putea-o face tu?

Puteți citi câteva pagini din carte pe magazinul online de psihologie – PsihoShop.ro.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *