Ce relație aveți cu… mâncarea?

Share Button

Magazinul online PsihoShop sponsorizează un nou concurs pe blogul de biblioterapie Stroke.ro. Puteți câștiga un exemplar din cartea „(Re)Împrietenește-te cu mâncarea! Și cu tine însăți” și, desigur, audiobookul care însoțește volumul.

P1330819 copy

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până joi, 14 mai 2015, ora 22.00, să ne spuneți, printr-un comentariu pe blog, ce carte de ficțiune (titlul și autorul) cu temă… culinară v-a plăcut foarte mult.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Voi anunța câștigătorul vineri, 15 mai 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

PsihoShop.ro este un magazin on-line de produse psihologice. Cei pasionați de psihologie și de dezvoltare personală găsesc o varietate de cărți cu tematici precum: sexualitate, comunicare, cuplu, familie (creșterea copiilor, crizele adolescenței, ghiduri pentru sarcină, divorț, psihologia bărbatului), business. Terapeuții și psihologii au la dispoziție cărți de specialitate din toate domeniile psihologiei, începând cu diversele orientări terapeutice și terminând cu lucrări de prezentare a unor tehnici și metode specifice. Magazinul oferă clienților și reviste și dicționare de specialitate precum și teste psihologice. Ca să aflați ce produse sunt disponibile în magazin puteți da like paginii de Facebook – PsihoShop.ro sau +1 pe Google Plus.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! De această dată, voi oferi cartea și audiobookul Cristinei M. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

4 comments

  1. Dicţionar de Artă Culinara-Alexandre Dumas
    „From Absinthe to Zest: An Alphabet for Food Lovers”

  2. „Easy way to lose weight” – Allen Carr 🙂 de acelasi autor – „Metoda usoara” dar destinata fumatorilor 🙂 – constatand ca mancarea e un tip de adictie diverit – nu poti totusi trai fara mancare asa ca ramane mereu educarea controlului… sau inlocuirea educatiei controlului cu o alta perspectiva asupra mancarii, alimentarii corpului.

Comments are closed.