Cadouri de Crăciun. Partea I

Share Button

Se apropie Crăciunul. Cărțile constituie pentru cei pasionați de lectură un cadou special. Așadar, fie că vi le doriți pentru voi, fie că vreți să le dați la rândul vostru în dar altcuiva, iată trei pachete de cărți pregătite de mine pentru voi. Câștigătorul poate alege un pachet din cele trei.

1.

a) Bolile și istoria, de F. Cartwright și M. Biddiss, ed. All, 2006

b) Totul despre sex, de Candace Bushnell, ed. Rao, 2007

c) Toxicologia, de Mircea Horia Simionescu, ed. Humanitas, 2007

P1290897

2.

a) Partea lor de adevăr, de Lavinia Betea, ed. Compania, 2008

b) Societatea sincretică. 1980, de Felipe Garcia Casals (Pavel Câmpeanu), ed. Polirom, 2002

c) Fotografii interzise și imagini personale, de Andrei Pandele, ed. Compania, 2007

P1290922

3.

a) Operațiunile Melița și Eterul, de Mihai Pelin, ed. Compania 2007

b) Banalitatea răului, de Marius Oprea, ed. Compania, 2002

c) Vocea interioară, de Radu Stanciulescu, ed. Ascendent, 2005

P1290936

Așadar, aștept până marți, 2 decembrie 2014, ora 22.00, să ne povestiți despre cel mai frumos cadou de Crăciun primit de voi până acum.

Încercați, vă rog, să vă încadrați în aproximativ 1000 de caractere. Puteți răspunde pe site la postul legat de acest subiect sau pe Facebook.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact. Răspunsurile care nu conțin un e-mail de contact nu le voi lua în considerare.

Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorul miercuri, 3 decembrie 2014, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs. Am decis să vă fac o surpriză și să acord toate cele trei pachete de cărți. Astfel, săptămâna aceasta ofer trei cadouri – Andreei – pachetul 2, Oanei Pauna – pachetul 3 și Oanei S. – pachetul 1. Le voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

5 comments

  1. Păi cel mai frumos cadou de Crăciun…
    Toți copiii își doresc haine, telefoane etc. etc.
    Eu de 3 ani încoace îmi doresc cărți. Tata mereu ,înainte de Crăciun, mă întreabă:”Ce vrei să îți aducă Moșul anul ăsta?” sperând că nu va urma răspunsul ”Cărți!!!” Așa că cel mai frumos cadou pentru mine a fost reprezentat de cărți. Cărți pentru suflețelul meu.
    Visez la pachetul 3
    E-mail de contact: soficutza_im@yahoo.com

  2. Imi amintesc si imi voi aminti mereu cadoul meu de Craciun preferat avand in vedere ca a fost reprezentat de primele mele carti citite cu drag la varsta de 8 ani (si anume Poveste de Craciun de Charles Dickens, Toate panzele sus de Radu Tudoran si Mary Poppins de P.L.Travers). Acestea au fost cartile care au dus la formarea mea ca cititor si pe care mi le voi aminti mereu cu drag. Mi-ar placea foarte mult pachetul 2.

  3. Fostul meu prieten stia ca sunt pasionata de lectura si mereu m-a ajutat sa-mi cumpar carti, adica mi-a dat bani pentru pretul integral al lor si imi amintesc cu drag cand mi-a cumparat doua rafturi din mahon, tipul meu preferat de lemn, si cat de entuziasmata eram cand il monta pe perete. Imi straluceau ochii efectiv si era un sentiment minunat.
    O sa-i multumesc mereu pentru rafturile mele preferate.
    Particip pentru pachetul 3.
    anastacie93@yahoo.com

  4. Cele mai frumoase cadouri pe care ni le-am făcut au fost în prima iarnă, în primul Crăciun împreună, în trei (eu, soțul meu și fetița noastră), în tihna familiei, într-un oraș idilic unde studiam (azi nu mai locuim acolo). Fiind cititori pasionați, cărțile nu puteau lipsi de sub brad. Totuși, soțul meu a făcut un gest sensibil, trecând dincolo de marea pasiune comună, pentru a mă surprinde, și a reușit! Mi-a dăruit o pereche de cercei eleganți, cu pietre negre. Alegerea a fost neașteptată, emoționantă. La partea cu cărțile am compensat eu 😀 Am comandat online mai multe cărți, pe placul amândurora (T.S.Eliot, Opere poetice, Florina Ilis, Cruciada copiilor, A.Huxley, Minunata lume nouă, Augustin Buzura, Absenții, Phaidros, Phaidon și Banchetul din Seria Platon și încă câteva). Fetiței noastre i-am ales împreună, din librărie, o carte cu colinde (cu CD atașat) și o carte cu animale și sunete. Bucuria a fost mare, amintirile neprețuite!

    M-aș bucura mult să primesc pachetul 1 🙂 (nicusioana@yahoo.com)

  5. Cu toate ca fac parte dintr-o familie numeroasa, Craciunul a fost dintotdeauna o surpriza perpetua!
    O sora de a mea plecata in „tarile calde”(asa ii spuneam eu) se ingrijea de cadourile pentru fratii „pe care nu ii vede crescand”!
    Dar un Craciun a fost pur si simplu fabulos, simplul fapt ca mi-a ramas profund adanc in amintire certifica acest lucru! Am o memorie foarte slaba!
    M-am trezit si nu mai stiu care dintre ai mei tinea doua machete Crysler in mana! Nedesfacute, intacte! Una alba, una rosie! Una pentru mine, una pentru fratele meu! Dupa cum era sa vad putin mai tarziu, masinile erau de cea mai buna calitate, de fier, grele, li se deschideau usile, capota, dadeai din volan, era incredibila! Fratele meu o mai are pe a lui, eu am dat-o unuia dintre nepoti!
    Era incredibila!
    doru_coklat@yahoo.com

Comments are closed.