Lansarea cărţii şi audiobookului „Tata este gras”

Share Button

Editura ACT şi Politon lansează cartea „Tata este gras” semnată de autorul Jim Gaffigan şi audiobookul cu acelaşi titlu, înregistrat în lectura cunoscutului actor de teatru şi film Radu Gheorghe. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie 2015, începând cu ora 19.00, la Journey Pub din București (str. George Enescu, nr. 25) şi va include un moment de stand-up susţinut de actorul Radu Gheorghe şi de invitaţii săi.

Afis lansare Tata este gras

Volumul „Tata este gras”, de Jim Gaffigan, este un bestseller care s-a aflat în clasamentul publicației „New York Times” timp de 17 săptămâni, fiind totodată o carte de eseuri autobiografice inedită pentru peisajul non-ficţiunii americane. „Tata este gras” include o serie de confesiuni oneste şi hilare despre provocările cu care se confruntă părinţii în procesul de creştere şi educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor şi actor american, iar tonul în care a scris cartea este unul amuzant şi captivant. Audiobookul „Tata este gras” a fost înregistrat în studiourile editurii ACT şi Politon, în lectura plăcută a actorul Radu Gheorghe.

 „Jim Gaffigan a scris cartea “Tata este gras”, iar tatăl este chiar el.  Şi cel care a făcut această afirmaţie, este unul dintre cei cinci copii ai lui.  Nimic neobişnuit, nimic nelalocul lui. Totuşi, depinde unde te situezi. Se spune că, de cele mai multe ori, copiii spun adevărul. Şi de cele mai multe ori, adevărul doare! Din punctul meu de vedere, afirmaţia “tata este gras” e un compliment pentru tată. Pentru că eu am o viziune plastică. Mă plasez în categoria oamenilor care înţeleg arta şi viața ca un tot unitar şi indestructibil. Rubens şi mai apoi Boterro au reuşit să arate în lucrările lor frumuseţea trupurilor “împlinite”. Mă alătur lor în a descoperi şi admira frumuseţea eliberată de efemera influenţă a modei şi adaug umila mea contribuţie sonoră la o capodoperă care depăşeşte sursa din care s-a inspirat, ajungând ca prin umor să atingă cele mai sensibile şi ascunse sentimente şi trăiri interumane”, a spus Radu Gheorghe, actor român de teatru şi film.

Despre ACT şi Politon

Editura ACT şi Politon lansează şi promovează, începând din 2014, cărţi şi audiobookuri de dezvoltare personală, meditaţie, spiritualitate şi business recunoscute la nivel internaţional. Printre autorii publicaţi se numără Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher etc.

Share Button