Câte ceva despre fericire

Share Button

Editura ACT și Politon vă oferă în dar două audiobookuri. Primul este „Ia ințiativa! Cum schimbă totul asumarea responsabilității”, de John Izzo și al doilea – „Poți fi fericit orice s-ar întâmpla. Cinci principii pentru a-ți păstra perspectiva asupra vieții”, de Richard Carlson.

P1340221

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până joi, 9 iulie 2015, ora 22.00, să ne împărtășiți, printr-un comentariu pe blog, o scurtă, dar cuprinzătoare, definiție a fericirii.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Voi anunța câștigătorul vineri, 10 iulie 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! De această dată, voi oferi audiobookurile Dor-inei. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

2 comments

  1. Fericirea e o stare produsa de un moment ,o persoana, un eveniment cu care rezonam profund ; poate deveni un mod de viata daca apreciem la justa valoare evenimentele, momentele, clipele, oamenii care ne inconjoara . Fericirea e un dar pretios pentru care e bine sa fim recunoscatori .

  2. Fericirea nu vine atunci cand ne gandim la fericire, ci cand ne aruncam cu toata fiinta in trairea momentului prezent.

Comments are closed.