Club de lectură în pielea goală

Share Button
poza01
©Steve Hart

Clubul de lectură în pielea goală este o inițiativă originală care își propune să promoveze lectura de calitate. Proiectul „Naked Girls Reading” a fost pus în practică mai întâi la Chicago de artista Michelle L’Amour și partenerul ei Franky Vivid, iar din 2011 ideea a fost preluată de Sophia St. Viller, care face furori în Londra cu acest club de lectură.

Spectacolul durează două ore și jumătate, cu două pauze de zece minute. Participanții, îmbrăcați, serviți cu un pahar de vin sau cu un cocktail, se relaxează într-o atmosferă intimă în timp ce trei-patru doamne citesc pasaje atent alese din literatura universală. Fiecare reprezentație are o temă anume. Doamnele dezbrăcate sunt machiate pe tot corpul și poartă accesorii conform temei alese în spectacol.

Auditoriul, cuprins atât din femei, cât și din bărbați, discută liber despre pasagele citite, propunând adesea teme pentru următoarele întâlniri.

Puteți citi integral articolul „Naked story-telling evenings prove a hit in the UK – that’s one way to spice up Book Club!” pe site-ul publicației DailyMail.

Share Button