Share Button

DSCN2835 copyPsihoShop.ro și Kalydent, sponsorii acestui concurs, vă oferă în dar cartea „Cum să fii propriul tău psihoterapeut. Un ghid amănunțit pentru a învăța să trăiești din plin și fără teamă”, de Patricia Farrell, și un voucher în valoare de 150 de lei pentru a-l folosi în 2015 la cabinetul de stomatologie Kalydent din București. Voucherul nu este nominal, deci îl puteți face cadou oricui doriți.

Câștigătorul va putea, în plus, să-și aleagă unul dintre următoarele trei titluri:

1. Cum să ne eliberăm de frica de ceilalți, de Christophe Andre și Patrick Legeron

2. Claustrofobia. Cum să găsești ieșirea, de Andrea Perry

3. Compendiu de fobii, de Laurențiu Mitrofan și Sorina Daniela Dumitrache

Ei bine, fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până duminică, 8 februarie 2015, ora 22.00, să ne povestiți, printr-un comentariu pe blog, despre o temere pe care ați reușit să o depășiți (sau încercați să o depășiți).

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorul luni, 9 februarie 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

PsihoShop.ro este un magazin on-line de produse psihologice. Cei pasionați de psihologie și de dezvoltare personală găsesc o varietate de cărți cu tematici precum: sexualitate, comunicare, cuplu, familie (creșterea copiilor, crizele adolescenței, ghiduri pentru sarcină, divorț, psihologia bărbatului), business. Terapeuții și psihologii au la dispoziție cărți de specialitate din toate domeniile psihologiei, începând cu diversele orientări terapeutice și terminând cu lucrări de prezentare a unor tehnici și metode specifice. Magazinul oferă clienților și reviste și dicționare de specialitate precum și teste psihologice. Ca să aflați ce produse sunt disponibile în magazin puteți da like paginii de Facebook – PsihoShop.ro sau +1 pe Google Plus.

Echipa Kalydent vă așteaptă mereu cu zâmbetul pe buze. Cu o experiență de peste 9 ani, medici pasionați și tratamente de calitate excepțională, cabinetul stomatologic Kalydent este recomandat anual de sute de pacienți. Medicii de la Kalydent îi ajută pe pacienți să scape de durere, cu blândețe și răbdare, alegând tratamentul cel mai potrivit și din punct de vedere financiar. În plus, personalul Kalydent are experiență cu pacienții cărora le este frică de dentist, dar și cu micii pacienți care schimbă dinții de lapte cu unii permanenți. Echipa Kalydent așteaptă zilnic pacienții la sediul din strada Laloșu nr. 1, la 3 minute de stația de metrou Eroii Revoluției. Pentru programări puteți telefona la numărul 0721.271.807 sau înregistra o programare online. Ca să fiți la curent cu cele mai bune metode de îngrijire a dinților și a primi sfaturi pentru un zâmbet sănătos, puteți intra în comunitatea Kalydent cu un like pe Facebook sau un +1 pe Google Plus.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs și pentru curajul de a împărtăși cu noi temerile voastre! De această dată, voi oferi cărțile și voucherul Mariei E. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button