Ce carte citiți?

Share Button

Vă ofer în dar două volume de Ioan Petru Culianu – romanul „Hesperus” și cartea de povestiri „Arta fugii”.

P1330047 copy

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până luni, 16 martie 2015, ora 22.00, să ne spuneți, printr-un comentariu pe blog, ce carte citiți acum (titlu și autor).

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Voi anunța câștigătorul marți, 17 martie 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! De această dată, voi oferi cărțile Dor-inei. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

32 comments

  1. Am mai multe cărți începute, dar, de mai multe zile, lectura cam stagnează… Așa că, de dragul concursului, m-am mobilizat și am început o nouă carte, de care sper să mă bucur și pe care să nu o abandonez. Așadar, citesc Jurnalul fericirii, de Nicolae Steinhardt 🙂

    (e-mail de contact: nicusioana@yahoo.com)

  2. Acum citesc „Mai mult decat oameni „de Theodore Sturgeon ….si am terminat „Sa ucizi o pasare cantatoare” de Harper Lee

  3. Unde mergem, tati? – Jean Louis Fournier, o carte emotionanta pentru mine,datorita empatiei, pentru ca se potriveste si cu o parte din realitatea mea, din pacate…

  4. Acum citesc Suflete damnate de Yrsa Sigurdardottir,o carte extraordinara pe care o recomand cu toata inima celor pasionati de lectura de tip politist-triller.
    e-mail:angel_dead15@yahoo.com

  5. In mod obisnuit am pe noptiera doua trei carti din care citesc in paralel, una este de specialitate medicina pentru ca sunt asistenta medicala si in acest secol XXI medicina evolueaza enorm si pentru a fi si a ramane un cadru medical bine pregatit trebuie sa citesti mult, foarte mult.Alta este psihologie pentru ca imi place si pentru ca aprofundarea studiului psihologiei cred eu ca ma face un specialist mai bun, un OM mai empatic, o mama mai apropiata de copii ei, o colega de serviciu mai amabila si mai dispusa sa inteleaga si sa-i ajute pe ceilalti, o sotie mai buna.In sfarsit cea de a treia este literatura beletristica, menita sa ma relaxeze.Deci in aceasi ordine acum studiez „Geriatrie si geropatologie pentru asistentii medicali” de Monica Moldoveanu, pentru ca in penitenciarele romanesti avem pacienti de la 15 ani la 90…si pentru ca mama mea de 73 de ani este in tratament pentru Alzheimer.Cartea de psihologie este „Pedepsiti prin recompense.Cum sa evitam bulinel rosii, bonusurile, lauda si alte feluri de mita” de Alfie Kohn, am facut o adevarata pasiune pentru opera domnului Alfie Kohn, inainte am studiat cartea sa „Parenting neconditionat de la recompense si pedepse la iubire si intelegere”si urmeaza in linie (este deja achizitionata) „Mitul copilului rasfatat.Sa punem sub semnul intrebarii stereotipurile despre copii si parinti.”scrisa de acelas autor american.La capitolul literatura acum bifez cartea „Pas cu pas” scrisa de presedintele nostru actual Klaus Iohanis.De cele mai multe ori pe aceasi noptiera se gaseste si cate o carte cu si despre religie, in 75% din situatii despre ortodoxism , eu fiind ortodoxa dar citesc cu placere despre toate religiile lumii, la acest capitol ultima carte citita a fost „Exorcistii Vaticanului” de Tracy Wilkinson.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *