„Grădina din Cărți” pentru elevi și studenți

Share Button

Echipa Team Work propune un proiect intitulat „Grădina din cărți”, gândit pentru elevii și studenții din București. Astfel, a dat startul caravanei „Grădina din cărți”, o acțiune de strângere de fonduri pentru a amenaja în Grădina Botanică din capitală un spațiu unde elevii și studenții să poată citi, scrie, învăța și să se relaxeze în mijlocul naturii.

Iată sursa lor de inspirație:

Gradina
Study Park, Universita degli Studi di Milano

Echipele de voluntari Team Work vor prezenta proiectul în liceele și facultățile din București în perioada martie-mai 2015. De asemenea, vor exista și standuri de prezentare a proiectului în cadrul facultăților Universității din București și Grădinii Botanice în timpul Curățeniei de Primăvară organizate de Team Work (27, 28 martie și 4, 5 aprilie).

Puteți citi un inteviu interesant cu Anca Anton, vicepreşedinte Team Work şi coordonator al curăţeniei din Grădina Botanică, pe site-ul blogunteer.ro.

UPDATE: Grădina din Cărți urmează să fie inaugurată pe data de 25 iulie 2015, de la ora 10.00. Dacă doriți să sprijiniți în vreun fel proiectul vă puteți alătura lor. Alte detalii despre program și activități, găsiți pe blogul Team Work, aici – blogteamwork.blogspot.ro.

Share Button

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *