Unde se ascunde adevărata „bogăție”?

Share Button

Editura ACT și Politon vă oferă în dar două audiobookuri. Primul este „Hectare de diamante”, de Russell H. Conwell și al doilea – „Ușa secretă către succes”, de Florence Scovel Shinn.

P1330378

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până duminică, 5 aprilie 2015, ora 22.00, să ne spuneți, printr-un comentariu pe blog, care credeți că este adevărata „bogăție” în viață.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Voi anunța câștigătorul luni, 6 aprilie 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! De această dată, voi oferi audiobookurile Lilianei Vâlcu. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

6 comments

  1. Cred ca adevarata „bogatie” se ascunde in linistea sufleteasca si in arta de a reusi sa fii impacat cu tine, cu viata ta trecuta si prezenta si cu restul lumii. De a fi multumit si recunoscator pentru ceea ce ai, pentru timpul petrecut cu cei la care tii, pentru ca nu stii cat timp ai la dispozitie sa te bucuri de ei. Intotdeauna avem impresia ca avem tot timpul din lume, dar viata ne dovedeste, permanent, ca nu este asa. De asemenea, esti un on bogat daca ai mari rezerve de „iertare” si o imparti cu darnicie si din tot sufletul.

  2. Adevarata bogatie este experienta de viata traita alaturi de oameni care conteaza pentru noi, in locuri unde ne simtim bine, cu lucruri care ne aduc bucurie si as spune, in plus, ca adevarata bogatie se afla in libertatea de a alege acesti/aceste oameni/locuri/obiecte si puterea de a ne desparti de ele/ei atunci cand nu mai ne aduc deloc fericire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *