„Locuiește în poveste” – concurs de creație pentru copii

Share Button

Editura Arthur dă startul unui nou concurs de creație pentru copiii cu vârsta între 9 și 16 ani. 25 de tineri scriitori sau ilustratori vor avea șansa de a-și vedea lucrările publicate în următorul volum al seriei „Cărțile mele” intitulat ”Uite cine vorbește!”.

Cei interesați să participe pot trimite datele de contact şi lucrarea – desenul şi/sau textul –  în perioada 1 aprilie-15 mai 2015,  pe adresa de e-mail concurs@editura-art.ro sau prin poștă la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti.

Secţiunea de scriere creativă

Scrie un text de maximum cinci pagini din perspectiva unui obiect sau a unui animăluț. Textele trebuie să fie creaţii originale! Juriul va alege cele mai interesante şi autentice 20 de texte.

draw02

Secţiunea de ilustraţie

Fă o ilustraţie imaginându-ți cum se vede lumea prin ochii unui animăluț, prin lentilele unei perechi de ochelari fără posesor, prin farurile unei mașini, din perspectiva unui pantof, a unei mâneci, a unei mânuși sau, de ce nu, a unei cărți, scaneaz-o şi trimite-o pe e-mail pentru a putea participa la secţiunea de ilustraţie. Poţi trimite maximum 4 ilustraţii. Juriul va alege cele mai interesante şi autentice 5 ilustraţii trimise de participanții la concurs.

Juriul va anunţa, pe 1 iunie 2015, care sunt cei 20 de câştigători ai secţiunii de scriere creativă şi cei 5 câştigători ai secţiunii de ilustraţie.

În prima jumătate a vacanţei de vară, cei 25 de finalişti vor participa la o tabără de creaţie, alături de câțiva dintre autorii volumelor din seria „Cărțile mele” – Secţiunea Seniori. Sub îndrumarea acestora, finaliştii vor redacta textele finale şi vor definitiva ilustraţiile care vor apărea în volumul „Uite cine vorbește! Juniorii”.

Alte detalii, aici – www.editura-arthur.ro.

Share Button