NARATIV – festivalul de lectură pentru copii

Share Button

În perioada 21-27 septembrie 2015, la Librăria Cărturești Verona din București, Asociația Curtea Veche organizează evenimentul „NARATIV – festivalul de lectură pentru copii”, proiect cultural finanțat de ARCUB în cadrul programului cultural “Ești București”. Festivalul cuprinde o serie de activități gratuite susținute de pedagogi, artiști, psihologi etc.

afisProgramul festivalului propune atât ateliere interactive și spectacole de lectură pentru copii cu vârste între 8 și 14 ani (de exemplu, Storytelling, Teatrul Cititorilor, Rime și Ghicitori pentru dezvoltarea fluenței timpurii, Roman Grafic), cât și conferințe dedicate părinților și cadrelor didactice prin care se prezintă tehnici de încurajare a lecturii în rândul celor mici.

Evenimentul are și o componentă caritabilă prin strângerea de fonduri online și cutii de donații amplasate în Librăriile Cărturești. Fiecare sumă donată ajută la implicarea copiilor din mediul rural în programul național de lectură “Cărțile copilăriei” al Asociației Curtea Veche.

Programul detaliat al evenimentului îl găsiți pe site-ul Narativ.ro.

Share Button