Cărți de recitit oricând

Share Button

Vă ofer în dar trei cărți:

  1. Magia ordinii, de Marie Kondo
  2. Rework, de Jason Fried și David Heinemeier Hansson
  3. Legături de sânge, de Ceridwen Dovey

P1380706 copy

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până miercuri, 30 decembrie 2015, ora 22.00, să ne spuneți, printr-un comentariu pe blog la acest articol, ce carte ați reciti oricând fără să vă plictisiți vreodată de ea.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Voi anunța câștigătorul joi, 31 decembrie 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! De această dată, voi oferi cărțile Monicăi Ciolan. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

16 comments

  1. Deși am trecut de vârsta copilăriei și a adolescenței, deși am citit mult în cei aproape 36 de ani de viață, mă gândesc la Heidi, fetița munților de Johanna Spyri. Cu această provocare cred că mi-ați dat o idee extraordinară de a-i citi fetiței mele, cartea care m-a făcut să visez în copilărie. A ajuns la vârsta la care ar putea să o înțeleagă.

  2. Cu siguranta, fara sa ma gandesc de doua ori, cartea pe care as reciti-o este „Jurnalul Annei Frank” o carte extraordinara, care pentru mine a fost o lectie de viata, o lectie de dragoste adevarata si o lectie de curaj.

  3. Desi e greu de ales,pt.ca fiecare carte are ceva frumos ,sau o lectie de viata…..dar cartea preferata este Plansul lui Nietzsche…. o recomand tuturor 🙂

  4. Wherever you go there you are de Jon Kabat-Zinn. Pana si respiratia se domoleste, creierul se limpezeste si se face loc pentru Acum.

  5. As reciti oricand, fara sa ma plictisesc, cartile scrise de Philippa Gregory, seria Cantec de Gheata si Foc, Dune, Catedrala marii de Ildefonso Falcones, Cuvinte care elibereaza de Marie Cardinal, Jurnalul complet adevarat al unui indian cu jumatate de norma, cartile scrise de Amelie Nothomb si multe altele

  6. Marţi cu Morrie, de Mitch Albom. O recitesc constant. De curând am citit Arta simplităţii şi Arta esenţei, de Dominique Loreau. O sa le reiau cu siguranţă. O zi frumoasă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *