Share Button

1158_ninja_1Vă ofer în dar un exemplar din cartea „Umbra din noi. Forța vitală subversivă”, de Verena Kast. Puteți citi câteva fragmente din carte pe PsihoShop.ro. Fie că o doriți pentru voi, fie că doriți să o oferiți în dar altcuiva, aștept până miercuri, 24 septembrie 2014, ora 20.00, să ne povestiți o întâlnire cu propria umbră.

Încercați, vă rog, să vă încadrați în aproximativ 1000 de caractere. Puteți răspunde pe site la postul legat de acest subiect sau pe Facebook. Fiecare post trebuie să conțină la sfârșit e-mailul de contact. Răspunsurile care nu conțin un e-mail de contact nu le voi lua în considerare. Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorul joi, 25 septembrie 2014, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Câștigătorul va primi în plus și un exemplar din cartea „Mituri despre sinucidere”, de Thomas Joiner. Puteți citi mai multe pagini din carte pe PsihoShop.ro.

Vă mulțumesc pentru răspunsuri! De această dată, aleg să dăruiesc cărțile Liei. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button