Lansarea colecției „Ce să faci…” – ghiduri de psihologia copilului

Share Button

Editura Trei vă invită miercuri, 29 aprilie 2015, de la ora 18.30, la librăria Cărturești Verona din București la evenimentul de lansare a colecției „Ce să faci…” , pentru a afla cele mai bune mijloace de a utiliza poveștile cu tâlc și sugestiile practice din primele ghiduri de psihologie a copilului publicate.

foto_colaj_ce-sa-faci

Vor vorbi:

  • Anca (Munteanu) Ganciu – președinte al Asociației Române de Psihanaliză a Legăturilor de Grup și Familie „Enrique Pichon Riviere”
  • Daniela Neculai – educator – grădinița Erakinderland

Moderator:

    • Victor Popescu – redactor, Editura Trei

Seria debutează cu trei ghiduri:
1. Ce să faci… să scapi de grijiGhid pentru copiii care vor să învingă anxietatea
2. Ce să faci… când îți ieși din fireGhid pentru copiii care nu-și pot stăpâni furia
3. Ce să faci… când ți-e frică să te bagi în patGhid pentru copii care adorm greu

Specialista în psihologia copilului Dawn Huebner și ilustratoarea Bonnie Mathews construiesc împreună o călătorie formatoare și distractivă pentru depășirea dificultăților cu care se confruntă copiii, de la cele mai mici vârste până în anii de școală gimnazială. Prin joc și poveste, problemele sunt explicate pe înțelesul celor mici și rezolvate prin mijloace accesibile oricărui copil.

Invitație la concurs!

Editura Trei îi invită pe copiii pasionați de desen la concurs! Cei mici sunt invitați să răspundă, colorând, pictând, desenând, la întrebarea „Ce să faci… pentru ca lumea să fie un loc mai frumos?”. Dați-le de veste micilor desenatori și ajutați-i să intre in concurs, pe pagina de Facebook a editurii Trei. Premiile sunt chiar cărțile „Ce să faci…”. Pe 27 aprilie 2015, 12 cărticele vor ajunge la creatorii celor mai interesante desene.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *