Cum alegi să trăiești?

Share Button

Vă ofer în dar trei cărți de dezvoltare personală:

1 Să ai un ideal, de Michel Lacroix

2 Depresia. Evadare din infern, de Sorin Ene

3 Arta de a te pregăti pentru vârsta a treia, de Fritz Riemann și Wolfgang Kleespies

poza01

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până marți, 15 septembrie 2015, ora 22.00, să ne spuneți, printr-un comentariu pe blog, ce carte de dezvoltare personală v-a plăcut foarte mult (titlul și autorul).

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact.

Voi anunța câștigătorul miercuri, 16 septembrie 2015, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Concursul este sponsorizat de magazinul online PsihoShop.ro.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! De această dată, voi oferi cărțile Alexandrei Bohan. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button

9 comments

  1. Să le citesc…mi-au plăcut multe. Fiecare a pus o piatră la temelie…Dar efectul cel mai puternic l-a avut „Arta simplităţii”-Dominique Loreau. O am lângă pat şi o mai răsfoiesc din când în când. Este singura care mă determină să şi schimb câte ceva, care mă pune la treabă de fiecare dată când o deschid.

  2. Cel mai mult si de ajutor in ultimele 5 luni ,mi-a fost cartea : Secretul de Rhonda Byne

    1. Rhonda Byrne!am apasat din greseala mai repede tasta si s-a trimis mesajul inainte de a scrie corect !multumesc!recomamd cu incredere cartea!e absolut minunata!felul nostru de a gandi atrage viata in care traim!depinde de noi cum vrem sa traim 🙂

Comments are closed.