Share Button

Pasionat de istorie? Îți ofer în dar trei cărți:

1. „Schisma roșie. România și declanșarea conflictului sovieto-iugoslav (1948-1950)”, de Florin Constantiniu și Adrian Pop, ed. Compania, 2007
2. „Despre boieri și despre rumâni”, de Constantin Giurescu, ed. Compania, 2008
3. „Portrete istorice ale românilor. Domni, regi, eroi, cărturari, oameni politici, literați”, de Dan Berindei, ed. Compania, 2009

P1290668

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până marți, 28 octombrie 2014, ora 22.00, să ne povestiți care este personajul vostru preferat din istoria universală (desigur, nu uitați să ne spuneți de ce ați ales un anume personaj).

Încercați, vă rog, să vă încadrați în aproximativ 1000 de caractere. Puteți răspunde pe site la postul legat de acest subiect sau pe Facebook.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact. Răspunsurile care nu conțin un e-mail de contact nu le voi lua în considerare.

Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorul miercuri, 29 octombrie 2014, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru participare! De această dată, voi oferi cărțile Andreei Lupei. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button