Share Button

exceptionaliiVă ofer în dar un exemplar din cartea Excepționalii, de Malcolm Gladwell. În plus, câștigătorul va putea alege, în funcție de preferințele sale, și două cărți dintre următoarele patru titluri:

  1. Rănile memoriei. Nucșoara și rezistența din munți, de Aurora Liiceanu, ed. Polirom, 2003
  2. Datoria de a ezita, de B. Elvin, ed. Hasefer, 2003
  3. Teatru IX. Exerciții de conversație. Jocul de-a măcelul, de Eugene Ionesco, ed. Humanitas, 2008
  4. Societatea sincretică. 1980, de Felipe Garcia Casals (Pavel Câmpeanu), ed. Polirom, 2002

Fie că le doriți pentru voi, fie că doriți să le oferiți în dar altcuiva, aștept până marți, 25 noiembrie 2014, ora 22.00, să ne povestiți întâlnirea cu un om pe care îl considerați „excepțional”.

Încercați, vă rog, să vă încadrați în aproximativ 1000 de caractere. Puteți răspunde pe site la postul legat de acest subiect sau pe Facebook.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact. Răspunsurile care nu conțin un e-mail de contact nu le voi lua în considerare.

Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorul miercuri, 26 noiembrie 2014, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Vă mulțumesc pentru răspunsurile… „excepționale”! De această dată, voi oferi cărțile Cristinei Vintura. O voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button