Share Button

Se apropie Crăciunul. Cărțile constituie pentru cei pasionați de lectură un cadou special. Așadar, fie că vi le doriți pentru voi, fie că vreți să le dați la rândul vostru în dar altcuiva, iată trei pachete de cărți pregătite de mine pentru voi. Vor exista trei câștigători, de aceea vă rog să precizați în comentariul vostru ce pachet vă doriți.

1.

P1310032

a) Teatru IX. Exerciții de conversație. Jocul de-a măcelul, de Eugene Ionesco

b) Sfârșitul orelor, de Christophe Dufosse

c) Și dacă e adevărat…, de Marc Levy

2.P1310028

a) Hectare de diamante, de Russell H. Conwell

b) În ce cred cei care nu cred?, de Umberto Eco și Carlo Maria Martini

c) Cartea dorințelor, de dr. Gerard Leleu

3.

a) De ce este România altfel?, de Lucian BoiaP1310008

b) Islamul și Occidentul, de Robert van De Weyer

c) Europa de la Bismarck la Gorbaciov, de Peter Calvocoressi

Așadar, aștept până miercuri, 17 decembrie 2014, ora 22.00, să ne povestiți ce carte primită de la Moș Crăciun v-a plăcut în mod deosebit. Nu uitați să precizați în comentariu ce pachet de cărți vă doriți.

Încercați, vă rog, să vă încadrați în aproximativ 1000 de caractere. Puteți răspunde pe site la postul legat de acest subiect sau pe Facebook.

Fiecare post trebuie să conțină e-mailul de contact. Răspunsurile care nu conțin un e-mail de contact nu le voi lua în considerare.

Evident, după o evaluare subiectivă a răspunsurilor, voi anunța câștigătorii joi, 18 decembrie 2014, în acest post pe blog și pe pagina de Facebook a blogului – „Biblioterapie”.

Mențiune: În cazul celui de-al doilea pachet, câștigătorul trebuie să aibă minimum 16 ani.

Vă mulțumesc pentru participarea la concurs și pentru că ne-ați povestit ce cărți aduse de Moș Crăciun v-au plăcut în mod deosebit. De această dată, cei trei câștigători sunt: Paul Țvele (pachetul 1), Cornelia Căliman (pachetul 2) și Roxana Popa (pachetul 3). Îi voi contacta prin e-mail pentru detalii.

Share Button